This is a past event. Registration is closed. View more events from AmCham HK

Agenda

9:50 AM

25 mins

Opening Ceremony

10:15 AM

15 mins

Tea Break

10:30 AM

105 mins

Keynote Speeches

12:15 PM

105 mins

Business Lunch

2 PM

105 mins

Keynote Speeches I: Shenzhen-Hong Kong cooperation: Jointly build the international financial center

3:45 PM

15 mins

Tea Break

4 PM

105 mins

Keynote Speeches II: Shenzhen-Hong Kong Cooperation: Jointly build the international technology and innovation center

5:45 PM

7:45 PM

Banquet: Night of Qianhai

9 AM

105 mins

Keynote Speeches III: Shenzhen-Hong Kong Cooperation: Jointly build the global highland for culture, innovation and fashion

10:45 AM

15 mins

Tea Break

11 AM

105 mins

Keynote Speeches IV: Shenzhen-Hong Kong Cooperation: Jointly build the service platform for the national Belt and Road Initiative and the international shipping & trade center

12:45 PM

60 mins

Business Lunch

1:45 PM

4 PM

Qianhai Tours

Tickets

Member
Free
Non-member
Free
Menu