Registration for this event is now closed. View other AmCham HK events.

Home

Curious about how innovation and technology are empowering the Greater Bay Area dream? Interested in meeting startups in China's Silicon Valley of hardware and hear their visions for the future of AI, technology, finance and investment?


Join AmCham's half-day delegation to see how the young and ambitious startups attempt to reshape the fast-changing world.



Key Highlights:

  • Meet promising startups and entrepreneurs based in the GBA, including startups from healthtech, innovation & tech, investment sectors
  • Learn about advancing innovation and technologies that will change the way we live
  • Ignite-style presentations (5 minutes each)
  • Exclusive networking opportunity and side meetings


Remarks:


  • AmCham will not provide transportation to this event. The meeting venue is located in an easily accessible location, delegates are required to make their own travel arrangements to and from the venue.
  • A min. size of 20 participants are required to form this delegation. Please do NOT make any travel arrangement until there is a confirmation from AmCham HK
  • Light refreshment will be served

Tentative Schedule (subject to change)

9:30 AM

30 mins

Registration & Networking

10 AM

15 mins

Opening Remarks / Quick tour of WeWork venue/facilities

10:15 AM

30 mins

Presentation 1-Malong Technologies

10:45 AM

15 mins

Coffee Break 1 / Networking

11 AM

30 mins

Ignite presentations of startups
list of participant startups- PhoenixTree Capital (Investment) Speaker: Yuan Shuo- INREVO Guangzhou Digital Information Technology Co., Ltd. (IoT big data, artificial intelligence, industrial information intelligent application) Eric- Frank (Financing,funding investment) Speaker Zhou Lang- Shenzhen Jialan Technology Lit. (AI data collection, voice,face and image recognition) Speaker: Wen Zhe- Unicell (Health industry,health management) Speaker: Tan Luming- d.local (Payment) Speaker: Molly Ding...
list of participant startups

- PhoenixTree Capital (Investment) Speaker: Yuan Shuo
- INREVO Guangzhou Digital Information Technology Co., Ltd. (IoT big data, artificial intelligence, industrial information intelligent application) Eric
- Frank (Financing,funding investment) Speaker Zhou Lang
- Shenzhen Jialan Technology Lit. (AI data collection, voice,face and image recognition) Speaker: Wen Zhe
- Unicell (Health industry,health management) Speaker: Tan Luming
- d.local (Payment) Speaker: Molly Ding
view more

11:30 AM

15 mins

Coffee Break 2 / Networking

11:45 AM

30 mins

Presentations 3: AmCham leaders

12:15 PM

1 PM

(Optional) Side meetings / Networking

Tickets

Member
Member Price HKD 300
Non-member
HKD 450

Cancellation Policy

•   All cancellations must be notified in writing at least two working days prior to the event, or six working days prior to the conference. No-shows will be charged.

•   When Typhoon 8 (or above) or Black Rainstorm Signal is hoisted, all events will be cancelled

•   A min. size of 20 participants are required to form this delegation. Please do NOT make any travel arrangement until there is a confirmation from AmCham HK

Menu